Кои трендове при прическите и грима ще трябва да оставим в

...
Кои трендове при прическите и грима ще трябва да оставим в
Коментари Харесай

Бюти тенденциите, на които окончателно казваме “чао”

Кои трендове при прическите и грима ще би трябвало да оставим в предходната година?

В епохата на Instagram, нови трендове, коя от коя по-интересни и ефектни, се появяват безусловно всеки ден. Докато някои се задържат за известно време, други са много по-мимолетни и напълно скоро са изместени от нещо друго.

По-долу сме събрали и от двата типа, като част от тях са в действителност чудати и неприложими в всекидневието, до момента в който останалите си проправиха път, с помощта на много звезди. Като например…

Контурирането, само че този път наистина 

 Бюти трендовете, на които дефинитивно споделяме

Знаем, че към този момент сте го чували, само че този път е съществено. През последните години тази наклонност доближи своя връх, само че трендовете за 2017 повеляват да се отдадем на естествения тип на кожата, без внезапно контуриране на чертите. По-лекият грим я прави наподобява надалеч по-свежа и красива. A и ще спестите време, пропускайки десетките стъпки, които са нужни за реализиране на този вид грим. Някои от най-известните модели като Джиджи Хадид и Кендал Дженър към този момент се отхвърлиха от тази наклонност, за какво ние да не можем?

Изкуствени арт нокти 

 Бюти трендовете, на които дефинитивно споделяме

Да кажем, че този тренд беше краткотраен, ще е малко. Идеята ноктите ви да наподобяват на “зелена градина ” е освен неприложима в всекидневието, само че и се радваме, че към този момент е минало. Изкуствените нокти в действителност ни идват допълнително, по тази причина заложете на нещо пролетно и класическо, без спомагателни “израстъци ”.

Instagram блясък 

 Бюти трендовете, на които дефинитивно споделяме

2016 несъмнено беше годината на хайлайтърите, само че неведнъж визиите, реализирани с тях, наподобяват много добр с някой и различен филтър, до момента в който онлайн обстановката надалеч не е същата. И не че се отхвърляме от този beauty продукт изцяло, просто ще го използваме по-пестеливо и с по-малко искра.

Прекалено плътни вежди

Да, харесваме красивите вежди и по всякакъв начин се стараем и нашите да наподобяват по този начин. Но прекомерната компактност, която моливът и сенките постоянно придават, в допълнение към внезапните ъгли, постоянно могат да реализират противоположен резултат. Ако нямате съвършена форма, старайте се да ги подчертавате внимателно, попълвайки само местата, в които има потребност, а по-късно разнасяйки цвета благодарение на четчица.

Коса в цветовете на дъгата 

 Бюти трендовете, на които дефинитивно споделяме

През последните години видяхме всевъзможни трендове при цветовете на косата и признаваме, че множеството ни харесват. Тази, която ни остави леко раздвоени и по-скоро скептични, е по този начин наречената “скрита дъга ”. Не ни впечатли тогава, не считаме че има място в горещите трендове и в този момент.

Блясък в корените 

 Бюти трендовете, на които дефинитивно споделяме

В началото, когато Instagram полудя по тази наклонност и звезди като Бела Торн и Дакота Фанинг се осмелиха да я тестват даже на аления килим, беше много забавно. Сега можем да кажем, че брокатът в корените изживя своите 10 минути популярност и е време да бъде пропуснат.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР